top of page

NORTEK


Har hatt ett par veldig fine dager på Engø Gård sammen med AVIA og Nortek.

" Nortek designs, develops and produces scientific instruments that apply the Doppler principle to underwater acoustics in order to measure water in motion, such as currents and waves. "

Jeg har tidligere vært på nydelige Engø gård i Tjøme, Vestfold sammen med AVIA i forbindelse med ett filmprosjekt av hotellet for De Historiske. AVIA har og jobbet med NORTEK flere ganger, og også denne gangen ble det gøyale dager sammen.

Nortek jobber med flere spennende prosjekter, og det var informasjon, lansering kombinert med morsom seilbåtregatta, gode måltider og opplevelser som stod på agendaen denne gangen. En samling av en fin gjeng Nortek ansatte.

Søk i tags

Ønsker du nye blogginnlegg på e-post?

Ingen tagger enda.
bottom of page