top of page

AVIA og Energi Norge


Det ble tur til Flåm og Gudvangen med AVIA tidligere denne uka. Jeg har vært i Flåm med AVIA før; to ganger. Første gangen var i forbindelse med innspilling til en japansk TV serie og den andre gangen for innspilling til film for norges lengste Zipline; nemlig Flåm Zipline. Har også vært i Gudvangen sammen før; første gangen i forbindelse med opptak under Ekstremsport Veko, andre gangen under innspilling av musikkvideo med Alan Walker.

Denne gangen var det innspilling for Energi Norge i forbindelse med elektriske cruisebåter. Dette skipet vi filmet; Future of the Fjords er en veldig stilig hel elektrisk cruisebåt med flott desing og en miljøvennelig vinning.

Opptakene her denne gangen var både i Flåm og Gudvangen; og mye av tiden vi brukte i Gudvangen var på fjorden i en ribb.

Søk i tags

Ønsker du nye blogginnlegg på e-post?

Ingen tagger enda.
bottom of page