top of page

Reiseplaner i 2019


Kombinasjonen av reise og fotografering må være noe av det absolutt beste jeg vet. Da jeg satt å kikket litt gjennom planen for 2019 så jeg at det kan se ut til å bli ett år med gode muligheter for det. Nå er vi så vidt kommet inn i mars, og hittil i år så er følgende turer på reiseplanen for 2019;

Danmark; til ett flott slott. Dette blir stilig!

New York, her har jeg vært før, og gleder meg til ny tur.

Kroatia; her har jeg ikke vært, men jeg gleder meg veldig. Ser helt fantastisk ut!

Las Vegas; jeg har tidligere vært her på NAB, men gleder meg til ny opplevelse!

Utah; dette blir helt utrolig gøy. Vi skal besøke the "Mighty 5 nationalparks)

Canada; denne turen er ikke helt i boks, men krysser fingrene.

Satser på at 2019 blir ett flott år!


Søk i tags

Ønsker du nye blogginnlegg på e-post?

Ingen tagger enda.
bottom of page