top of page

WOX Trondheim


Dette er andre filmprosjektet jeg gjør sammen med WOX gjengen. Det var meldt 18 mm nedbør og vindstyrke på 11 m/s, så både jeg og drona så for oss en våt og utfordrende dag. Og hvor mange kom egentlig til å stille opp for å løpe rundt i Vassfjellet i Trondheim på en sånn dag? Jo mange! Det var totalt 1500 innom for å løpe rundt i skibakken, med all slags hinder og utfordringer langs løypa. Det var utrolig gøy å se så mange som stilte opp, smilte, ga alt, og bare hadde det så gøy. Trøndere lar seg i hvert fall ikke stoppe av litt regn.

Heldigvis ble det ikke så pass mye regn og vind som meldt, men det var likevel en utfordrende dag å løpe hinderløp på. Dette ble rått, vått og knalltøft. Hinderløp i tøff norsk natur!

Sjekk ut filmen på WOX Norge sin Facebook side: https://www.facebook.com/WOXNorge/videos/244672739729471/

Kjempe opplevelse. Gleder meg til neste WOX.

Søk i tags

Ønsker du nye blogginnlegg på e-post?

Ingen tagger enda.
bottom of page