top of page

Passport to the Heart - Sør Afrika


Crossfit, Yoga, Safari og foto i Sør Afrika - Ja takk.

Ut på tur med den fine gjengen i Passport to the Heart; med Melissa og Rune.

Jeg var med litt over en uke i Kruger National Park. Her bodde vi alle sammen i to store hus, med fantastiske Royal Kruger Lodge rett i nærheten. Det var har vi tilbrakte flere kvelder, spiste de fleste måltidene og hadde fine opplevelser med all slags dyr som kom innom.

Dette er tredje turen jeg er på sammen med denne gjengen. En helt fantastisk tur. Anbefaler på det sterkeste å bli med dem her på tur. Fullpakket program, humor og opplevelser i ett kjør. Kjempe gøy! Det er mange spennende turer dem arrangerer i 2019, kanskje noe du vil med på? Se på http://passporttotheheart.com/ for mer info.

Søk i tags

Ønsker du nye blogginnlegg på e-post?

Ingen tagger enda.
bottom of page