top of page

Ullevaal Xtreme


400 lastebillass med jord, ett veldig stort crew og Andre Villa arrangerte norgeshistoriens største ekstremsportevent 16 juni 2018. Andre Villa har sammen med gjengen på Ullevaal stadioen jobbet svært hardt den siste tiden for å få dette til, og det ble ett helt vanvittig show. Rundt 40 atleter, mange av dem blant de beste i verden kom for å kjøre show og konkurranse på Ullevaal. Det var grener som Freestyle Motocross, Supercross, Sparkesykkel, Snøscooter og BMX.

Showet var stappfullt av triksing, fart og adrenalin.

Det var veldig stas å være den eneste faste fotografen på hele Ullevaal Xtreme. Dette var på personlig invitasjon fra Andre Villa; og jeg er veldig glad for å tatt del i dette. Dette er de sportene jeg følger mest med på, og jeg fikk fotografere, møte og henge med flere av de største heltene mine. En fantastisk bra helg.

Jeg tok drøssevis av tusen bilder, drakk mange Monster og hadde det utrolig bra. Det kommer ett samlealbum fra noen av favorittbildene mine.


Søk i tags

Ønsker du nye blogginnlegg på e-post?

Ingen tagger enda.
bottom of page