top of page

WOX Telemark 2018


19 mai 2018 smalt WOX Telemark i gang med over 1400 deltakere. Årets hinderløype på 6/10 KM utfordret løperene med over 40 hindre, mye slit, motbakke, vann og hete. Selv gikk jeg store deler av løypa med en god del utstyr. Det ble en hard treningsdag for meg også. Underveis i løypa møtte jeg veldig mange glade, men kanskje litt slitne mennesker. Det var mye smil, latter og glede. Det er det ingen tvil om.

Tidligere har det være flere sammen om filmproduksjonen av WOX, så det var en utfordring å skulle gjøre dette alene. Spesielt siden det var snakk om 10 KM løype i terrenget, veldig mange utøvere og mye utstyr å bære. Men det var veldig gøy å få denne tilliten og hele ansvaret; og få lov til å lage WOX Telemark 2018 filmen slik jeg selv ville. Både teaser og full film kan sees på WOX Norge sin facebook side.

Lars Gulseth Severinsen med sin gjeng er de som får til dette fantastiske løpet. De er nå i full gang med forberedelser til WOX Trondheim som skjer 22 september.


Søk i tags

Ønsker du nye blogginnlegg på e-post?

Ingen tagger enda.
bottom of page