top of page

Visit Rjukan: For den eventyrlystne


Framegrab fra ferdig video.

Meg og dronene jobbet sammen med AVIA gjengen i Rjukan ett par kalde, fine dager på senvinteren. Vi har gjort flere prosjekter tidligere sammen med Visit Rjukan, og det er alltid spennende å få jobbe sammen med denne gjengen.

På Rjukan kan du føle historien bak “Kampen om tungtvannet” på kroppen ved å gå i sabotørenes fotspor eller besøke museet på Vemork, frikjøring på Gaustatoppen i 1883 meters høyde, kjøre Nord-Europas første to-tausbane – Krossobanen, utføre det råeste strikkhoppet i Norge fra Vemorkbrua (fra maimåned), klatre i en av de 200 islagte fossene. Du kan velge blant spennende og utfordrende aktiviteter. Les mer på Visit Rjukan.

Se filmen her: https://vimeo.com/249365709

Søk i tags

Ønsker du nye blogginnlegg på e-post?

Ingen tagger enda.
bottom of page