top of page

NRK, Nordisk Film og Oliver Lie


Sensommeren 2017 ringte Oliver Lie meg og sa han skulle gjøre ett stunt på motorsykkelen sin i Vikersund. Om jeg vil være med å filme? Ja så klart.

Dette var i forbindelse med NRK sitt nye program "Alle mot 1". De hadde spurt Oliver om han vil prøve å kjøre på vannet. Slik at folk kan gjette hvor lang han kommer. Oliver stiller opp han, og sammen dro vi til Vikersund for å få dette til.

Først ble det gjort ett forsøk med en Honda 250 med normalt dekk fremme og bak. Så ble det ett forsøk med en Kawasaki 450 med dun dekk bak og normalt dekk fremme. Oliver presterte 112 meter med Kawasakien. Helt rått.

I utgangspunktet var dette en produksjon NRK gjorde sammen med Nordisk Film, og jeg som lagde en egen video for Oliver direkte. Det ble til at NRK gutta brukte noen av mine droneshots, så det var artig å se det i helheten på produksjonen deres. Flott dag, med fine folk!

Programmet gikk på NRK 13 januar; 1955. Kan sees på NRK nett-tv.


Søk i tags

Ønsker du nye blogginnlegg på e-post?

Ingen tagger enda.
bottom of page