top of page

Tur til Molde med Statens Vegvesen


Statens vegvesen gjør en svært viktig jobb med å holde de norske veiene trygge. Vi fikk være med dem ut på oppdrag i Molde. Her er det store geografiske områder med mye bratte fjell som på vinterstid kan utgjøre rasfare hvor traffikerte veier er utsatt.

Jeg dro til Molde sammen med Avia Produksjon for å bistå dem i rollen som droneoperatør. Noe kraftig vind i perioder, oppe på fjellet gjorde dette noe utfordrende, men det gikk heldigvis bra, og vi fikk til noen virkelig flotte bilder. Gleder meg til å se det ferdige resultatet. Mye spektakulær natur i Møre og Romsdal.

Det var spennende å se hvordan en ingeniørgeolog arbeider med rassikring.

Vegvesenet ønsket å formidle sitt hovedbudskap og bygge kjennskap til innholdet i Trygt Fram Sammen.

Med mottoet Trygt Fram Sammen har vi i samarbeid med Statens Vegvesen laget filmer som viser arbeidet Vegvesenet gjør hver dag, for å gjøre reisevanene våre enklere, tryggere og mer miljøvennelig.

Her er det flott natur.

Framegrab fra ferdig video


Søk i tags

Ønsker du nye blogginnlegg på e-post?

Ingen tagger enda.
bottom of page