top of page

Stine Hettervik og USA


Stine bestemte seg for å kjøre ett av de større løpene i Florida, USA, nemlig Thor's Winter Olympics. Løpet går over 6 dager hvor over 2500 kjørere deltar. Så vidt jeg vet var Stine eneste påmeldte fra Norge. Vi møtte en fra sverige og en fra danmark, men ingen andre jenter. Det ble noe dårlig vær, noe tekniske problemer med sykkelen og noe uflaks generelt, så alt var ikke på hennes side, men hun fikk omsider kjørt og fikk sin første opplevelse med amerikansk motocross. Noe hun lærte veldig mye av. Senere på turen kjørte hun på Florida Cycle Park og da kjørte hun knallbra. Så gøy å se, og så morro å få være med på slik tur. Stine skal nå prøve å føre AMA cup som går på nyåret, over 6 uker. Følg henne på Instagram: stinerhetteervik for å se hvordan hun gjør det fremover.

Se filmen fra vår USA tur her: https://www.youtube.com/watch?v=N5RpkpgGQws


Søk i tags

Ønsker du nye blogginnlegg på e-post?

Ingen tagger enda.
bottom of page