top of page

Kort om meg og mitt forhold til bryllups fotografering. 

Jeg har vært mye på ulike gruppereiser og utviklet mitt fotografiske uttrykk der. På "bucketlist" turer er det mange som opplever noe de har drømt lenge om og kanskje bare vil oppleve en gang. Jeg fotograferte ikke elefanten i den rosa solnedgangen vi så da vi klatret over den siste toppen. Jeg fotograferte deg da du så den. Jeg forstod viktigheten av fange følelser, uttrykk og reaksjoner på unike øyeblikk. Jeg forstod viktigheten av å ta et bilde, et øyeblikk som skal henge på veggen i alle år fremover. 

Samtidig begynte mine venner å gifte seg. Noen med helge-bryllup, kanskje med aktivitet og mingling på fredag og søndag. Noe som falt meg naturlig da jeg fanget øyeblikk i store grupper. I bryllupsfotografering er nøkkelen å fange de ekte øyeblikkene, følelsene, uttrykkene og reaksjonene. Noe som faktisk var allerede min stil. Noen giftet seg utenlands. Jeg har fotografert bryllup i Danmark, New York, Kroatia og India. 

Jeg blir glad når jeg får selv ta del i og være den som fanger øyeblikkene. Jeg forstår hvor viktig det er, og nettopp dette er min stil og mitt uttrykk. Kjærelighet for å fotografere menneske i sitt rette element står det på fremsiden her. 

Jeg gleder meg til å få min bryllupsnettside helt ferdig. Jeg gleder meg til å fotografere bryllup! Kanskje bryllupet deres. 

bottom of page